(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Kotlety v pikantní marinádě
Potřebné ingredience
maso ( množství marinády je na 4 - 5 ks kotlet - nejlépe, ale určitě to jde i na kuřecí, krůtí ), solamyl, 2 vejce, 2 lžíce kečupu, 1 lžička soli, 1 lžička pepře ( klidně míň ,) 1/2 lžičky cayenského pepře ( chilli ), 1 stroužek česneku
Postup přípravy
Maso naklepeme a obalíme v solamylu. V misce si rozmícháme vejce s kečupem, solí, pepřem, čili a česnekem. Do marinády vložíme obalené maso a necháme minimálně přes noc naložené ( já nechala od pátku od večera do nedělního oběda ), pak osmažit a mňam mňam :-))) Nelekejte se koření, ve finále to NENÍ ANI TROŠIČKU PÁLIVÉ ! ( krokety jsou z trouby, proto jsou takové " puntíkaté " )
Dobrou chuť !
Dobrou chuť !
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kanoj
(upraveno)
8. 3. 2011, 16:01
Dobrý den Lenko,teda můžu Vám říct,že to fakt nemá chybu. Moc děkuji za skvělý recept .